Birdy M. Vogelaar

De therapeut in acupunctuur en bioresonantie

Welkom op de nieuwe website van de Zuiderzeepraktijk. Hier kunt u in de toekomst al het nieuws lezen betreffende veranderingen in de praktijk.

Allereerst kan ik u hier vertellen dat de 2e locatie met ingang van 1 januari 2019 gaat verhuizen naar bewegingscentrum VRIJHEID in Harderwijk. Dit is een centrum waar naast sporten en bewegen onder begeleiding  ook yoga, lifestyletraining en mindfulness wordt gegeven. We verwachten dat we elkaar op een waardevolle wijze kunnen aanvullen en zijn heel blij met onze samenwerking. 

Misschien bent u druk bezig om voor het einde van het jaar een goede aanvullende ziektekostenverzekering af te sluiten, en vraag u zich af waar u mee gebaat bent. De afkalvende vergoedingen van de ziektekostenverzekering CZ baren veel mensen zorgen. Omdat de Zuiderzeepraktijk lid blijft van ZHONG (Acupunctuur) en VNT (Natuurgeneeskunde), zit u met de vergoeding van de behandelingen voor 2019 goed. De electro- acupunctuur volgens de methode Mesologie valt hier onder acupunctuurbehandelingen en komen dus nog steeds voor vergoeding in aanmerking. Maar lees evengoed uw polis nauwkeurig na, er veranderd momenteel heel veel.

Desalniettemin, wens ik u alvast een heel sportief, gezond en mooi 2019 toe, en verwelkom u graag volgend jaar weer in mijn praktijk.

Want ook preventie is van belang voor het behouden van uw gezondheid. 

Birdy M Vogelaar