De Zuiderzeepraktijk

Bioresonantie voor allergieën en intoleranties

Voorafgaand aan het vaststellen van reacties op voedingsmiddelen (allergieën en intoleranties), milieufactoren/ chemicaliën, pollen, dieren e.a. wordt er eerst een algemene scan gedaan van organen en orgaansystemen (de baseline test). Bioresonantie brengt u middels teruggezonden frequenties eerst in balans voordat de volgende test van start gaat.

Bij de eerste behandeling voor overgevoeligheden krijgt u een uitgebreide (individuele) voedingsmiddelenlijst gemaild. In deze lijst staan producten welke u voor een aantal weken geheel uit het dieet moet halen, en voedingsmiddelen die u eens in de vier dagen kunt nemen. De computer berekent hoe lang u dit dieet moet volgen. Er worden individuele ondersteunende homeopathische middelen (granulen, globuli of een druppelvloeistof op alcoholbasis) gemaakt van de gevonden frequenties, die u naast het dieet 2x daags tot u moet nemen. Na afloop krijgt u een korte laser (acupunctuur) behandeling ter ondersteuning van het te volgen dieet.

Na deze eerste behandeling komt u op de afgesproken termijn terug en meet de computer u weer door. Naast bovengenoemde behandeling test het apparaat nu ook hoeveel categorieën er gedesensibiliseerd kunnen worden. Op deze wijze behandelt u de (voedsel) overgevoeligheden. U krijgt wederom voedingsadviezen en ondersteunende homeopathische middelen mee. Het kan ook zijn dat u wordt geadviseerd orthomoleculaire middelen te gaan gebruiken om bijvoorbeeld uw spijsvertering op orde te helpen (enzymen) of uw darmflora te herstellen.

© Zuiderzee Praktijk. Deze pagina is het laatst bijgewerkt op 11-04-2017 .