De Zuiderzeepraktijk

Bioresonantie

Een computergestuurde energetische meting via de huid

De oorspronkelijke methode voor energetisch doormeten van dr Voll wordt in een veel uitgebreidere versie bij de electro- acupunctuur volgens de methode Mesologie gedaan. Bioresonantie is een nieuw systeem waar de energetische trillingseigenschappen van duizenden stoffen zijn opgeslagen in een computer database. Het testen wordt nu automatisch gedaan door het vasthouden van twee electroden.

Elke behandeling start met een energetische scan van veertig organen en orgaansystemen (de baseline scan), daarna raadpleegt de computer een database met tienduizenden items om te zien wat zal helpen de balans te herstellen. Soms is het nodig om aanvullende testen te doen op verstoringen van het metabolisme, overgevoeligheidsreacties op voedingsmiddelen of andere allergenen, amalgaambelasting van het gebit, belasting door zware metalen, infecties, parasieten, scheefstand van de wervelkolom, beweeglijkheid van de craniale beenderen, belasting door vaccinaties of de ziekte van Lyme. Nadien kunnen u ondersteunende homeopathische middelen of supplementen worden geadviseerd. 

De behandeling is gericht op de causaliteit van de verstoring. Soms gaat dit in samenspraak met- en ondersteuning van- andere disciplines zoals uw huisarts, tandarts, fysiotherapeut of osteopaat. 

 

© Zuiderzee Praktijk. Deze pagina is het laatst bijgewerkt op 11-04-2017 .